Du befinner dig här:  / Multimedia / Taylor Dayne – Tell It To My Heart

Taylor Dayne – Tell It To My Heart

”Tell It To My Heart” är en låt som utförs av dans-pop sångaren Taylor Dayne, släpptes som hennes första singel från hennes första album med samma namn i slutet av 1987. Singeln var Dayne första stora exponering, och hon blev snart känd för hennes upp-tempo, dansorienterad musik.

Låten är skriven av Ernie Guld och Chappell Music låtskrivaren Seth Swirsky news. Swirsky höll nästan på att inte leverera låten till sin förläggare efter att han och hans flickvän bestämde att den inte var bra nog.

”Tell It To My Heart” nådde Taylor Dayne när Dayne kontaktade Chappell Music och bad att skicka några demos som hade förbisetts, även om låten hade spelats in i början av 1987 av Louisa Florio för det självbetitlande kanadensiska skivsläppet. Dayne erinrade känslan om en omedelbar samhörighet med låten. Spåret spelades in i Cove Stad Sound Studios i Glen Cove, Long Island.

Admin på denna sida...

Kommentera